Fysiurgisk massage

GM Fysiurgisk massage

 

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er også kendt som sportsmassage, klassisk massage og svensk massage. Det er den form for massage, som giver de bedste resultater, når man skal behandle sportsskader og skader, der opstår ved ensidigt brug af kroppen, når man f. eks. sidder i fastlåste stillinger foran computeren i mange timer om dagen.

 

Fysiurgisk massage adskiller sig væsentligt fra andre massageformer, idet man går i dybden, når man gennemarbejder muskulaturen, og man masserer med udgangspunkt i musklernes udspring og fæste.

 

Når jeg masserer, tager jeg selvfølgelig hensyn til den enkelte kundes kropsbygning og ønsker og justerer trykket derefter.

 

Fysiurgisk massage har en gavnlig effekt ved spændinger, smerter og muskelinfiltrationer (myoser).

Derudover virker den meget beroligende og afslappende på nervesystemet. Fysiurgisk massage kan derfor også hjælpe mod stress og søvnproblemer. Når man er stresset, er kontakten med sig selv ofte tabt. Man forstår ikke helt kroppens behov og signaler. Fysiurgisk massage kan derfor bruges meget effektivt som et led i behandling af stress, hvis den kombineres med samtaler hos en psykolog eller psykoterapeut.

 

Massagens positive virkninger skyldes bl. a. følgende:

 

Generel afslapning

Smertelindring

Smidiggørelse

Udspænding

Kredsløbsstimulation

Pumpeeffekt

 

Hvor tit skal man gå til massage?

Hvis man er sund og rask, dyrker motion og er i balance, så er det hensigtsmæssigt og anbefalelsesværdigt at få massage hver 14. dag som forebyggelse. Det vil medvirke til at opretholde kroppens hormonelle balance, slappe af og komme af med affaldsstofferne, der ikke kan fjernes ved motion.

 

Desværre oplever de fleste mennesker i dag en række stressrelaterede symptomer, som skyldes vores moderne livsstil. Derfor kan regelmæssige massagebehandlinger være til stor hjælp. I starten vil det derfor være bedst at få massage en gang om ugen.

 

Hvem kan få gavn af massage?

Kontorfolk

Sportsudøvere

Gravide kvinder, som tit har problemer med ryggen, lænden og benene

Ældre

Stressramte

 

Hvor lang en behandling skal man vælge?

På 1 time kan man give behandling på hele kroppen. Dette giver det bedste resultat, da man både kan nå at slappe helt af og der opnås en følelse af sammenhæng i kroppen.

 

Har man tid og vil man forkæle sig selv, kan man vælge en 90 minutters behandling, hvor muskulaturen gennemarbejdes endnu dybere og derfor opnås endnu dybere afslapning.

 

En halvtimes massage er til dig, der har travlt, men som alligevel er bevidst om sin sundhed og velvære. Du kan måske afsætte en halv time til behandling midt om dagen eller i slutningen af din arbejdsdag før du tager hjem. Det er især et godt tilbud tid dig, der arbejder i nærheden af klinikken.

På 30 minutter kan man f. eks. behandle ryggen, skulderne, nakken og armene. Man kan også vælge at behandle underkroppen, hvis f. eks. du har problemer med knæene eller har ondt i benene efter hårdt fysisk arbejde, træning eller en cykeltur.

 

Jeg udsteder gavekort. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal give i gave til f. eks. et familiemedlem eller en ven, kan fysiurgisk massage være en udmærket mulighed.

 

GM Fysiurgisk massage v/Galina Meyer

Ro´s Kilde Helsecenter - Vindingevej 34 E,

4000 Roskilde

tlf. 61 40 10 84,

email: galina1meyer@gmail.com

CVR: 31520630